Vacatures

Tandartsassistente / preventieassistente 

Als mondzorgprofessional ben je authentiek. Je doet je werk met hart en ziel en staat klaar voor de patiënten. Samen met je collega’s zorg je voor tandheelkunde op het hoogste niveau. Je blijft graag dicht bij jezelf maar erkent ook de kracht van samenwerking.

Waar je gaat werken:

Tandarts Dalfsen is een echte dorpspraktijk met een lange geschiedenis. De praktijk is goed bereikbaar gelegen en heeft drie behandelkamers. Er is voldoende gratis parkeerruimte op eigen grond. Het is een ruime, mooie, frisse praktijk met moderne faciliteiten en een gemoedelijke dorps cultuur. Het team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten en preventie assistenten. Een gezellig en spontaan team bestaande met medewerkers die al vele jaren bij de praktijk werken. Persoonlijke benadering, laagdrempelig, betrokken, deskundig en vriendelijk zijn onze kernbegrippen

We verwachten:

Voor de praktijk zoeken wij een gedreven tandarts- / preventie assistent(e) met afgeronde MBO diploma óf minimaal twee jaar relevante ervaring. Je hebt een gastvrije houding en vindt het leuk zelfstandig werken en de tandarts te assisteren bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiënten behandelingen te combineren. Je werkt hierbij volgens de klinische protocollen, richtlijnen en afspraken. Samen met het hele team draag je bij aan de patiënttevredenheid.

 

Je beschikt over:

  • Een MBO-diploma tandartsassistente of minimaal twee jaar relevante ervaring.
  • Gastvrije en klantgerichte houding
  • Je blijft kalm en behoudt het overzicht in stressvolle situaties
  • Beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag

We bieden:

Een functie met interessante uitdagingen in een professionele werkomgeving met een gemotiveerd en professioneel team.

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden marktconform
  • Goede pensioenregeling
  • Mogelijkheid om intern door te groeien
  • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

Interesse?

Bel/app met Miranda Broekhuis 06-29 54 14 52 of mail naar [email protected].


Open sollicitatie
Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.

Tandarts Dalfsen 
t.a.v.: Miranda Broekhuis regiomanager

 [email protected] 

Stuur ons een bericht